Skip to main content

Balázs Tünde

Balázs Tünde vagyok, természetgyógyász, életmód tanácsadó és –terapeuta. Emellett kínai asztrológiával és jógaoktatással foglalkozom. Bő 10 éve kezdtem tanulmányaimat az alternatív gyógymódok területén. A jógával kezdődött, a természetgyógyászattal folytatódott és az asztrológiával zárult. De ahogy a jó pap is holtig tanul, én is folyamatosan találok lehetőséget, hogy a tudásomat tovább mélyítsem. Abban hiszek, hogy ha belül egyensúlyban vagyunk, akkor könnyebben boldogulunk a mindennapok kihívásaival, és könnyebben megőrizzük a testi-lelki egészségünket. 
Hivatásom, hogy segítsek az embereknek megtalálni ezt a személyre szabott, egyéni egyensúlyt. Mert bár vannak univerzális igazságok, azzal együtt vannak egyéni sajátosságok is. Tőlem főleg apró trükköket, javaslatokat fogtok kapni, amiket könnyen be lehet építeni a mindennapi életünkbe. Cél, hogy a fent említett egyensúlyt, és végső soron az egészségünket meg tudjuk őrizni. Táplálkozás, mozgás, gyógynövények, érzelmek kezelése – ezek lesznek a témaköreim

Cikkek

Az úszás öröme

A sport kitölti szinte valamennyi szabadidőmet. Óvodás koromtól fogva úsztam, aztán jó néhány év szünet következett, majd a bimbózó...

Megnézem a tippet

#csatlakozz!

...a programhoz!

20 perc. Ennyi elég arra, hogy megőrizd az egészségedet, ráadásul a testi-lelki harmóniához vezető úton mi is a segítségedre leszünk! Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, hogy az elsők között olvashasd legfrissebb cikkeinket, nézhesd meg mentoraink videóit. Ezekben szuper 20 perces tippeket adunk, amelyekkel a fittség és a jókedv észrevétlenül a mindennapjaid részévé válhat.

...a Facebook-csoporthoz!

Oszd meg a tapasztalataid, beszélgess szakértő mentorainkkal, legyél része egy pörgős, egymást támogató közösségnek!

...az Instagram oldalunkhoz!

Nemcsak nézni jó: az inspiráló tartalom mellett olyan gyakorlati ötletek várnak, amiket te is beilleszthetsz a hétköznapokba!