Skip to main content

SerpenyőVirtuóz Pali

Dr. Görbe Pál vagyok, a SerpenyőVirtuóz blog házigazdája, 2015 óta írom a blogomat, és mára igazi közösséggé nőtte ki magát. Igyekszem a megszokott teleket egészséges verzióban elkészíteni, hogy a különböző étel intoleranciában szenvedők, vagy szimplán csak egészséges életmódot követők, fogyni vágyók is alkalom adtán egészséges, de finom ételeket tudjanak készíteni maguknak!

Cikkek

Spárgás papucs

Vannak bizony még csodák! Bizony a teljes kiőrlésű leveles tészta lap is ezek közé tartozik, ami alapul szolgált ehhez a spárgás...

Megnézem a tippet

#csatlakozz!

...a programhoz!

20 perc. Ennyi elég arra, hogy megőrizd az egészségedet, ráadásul a testi-lelki harmóniához vezető úton mi is a segítségedre leszünk! Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, hogy az elsők között olvashasd legfrissebb cikkeinket, nézhesd meg mentoraink videóit. Ezekben szuper 20 perces tippeket adunk, amelyekkel a fittség és a jókedv észrevétlenül a mindennapjaid részévé válhat.

...a Facebook-csoporthoz!

Oszd meg a tapasztalataid, beszélgess szakértő mentorainkkal, legyél része egy pörgős, egymást támogató közösségnek!

...az Instagram oldalunkhoz!

Nemcsak nézni jó: az inspiráló tartalom mellett olyan gyakorlati ötletek várnak, amiket te is beilleszthetsz a hétköznapokba!