Skip to main content

CoffeeRUN Momma

Marton-Mlecsenkov Éva vagyok, akit a CoffeeRUN futó közösség csak Mommának hív. 2008-ban, az első gyermekem születése után léptem egy olyan útra, amely odáig vezetett, hogy ma egy dinamikusan fejlődő sportegyesület vezetőjeként dolgozom, és közösségi futásokat szervezek a kezdő mocorgóktól a feketeöves futókig. Mindezt annak a túlsúlyos régi Évinek köszönhetem, aki annak idején felállt a fotelból, lesöpörte magáról az önsajnálat édes morzsáit és megtette az első lépést önmagáért. Döntött. Az egészsége és a boldogsága mellett. Te hogy döntesz? Van 20 perced magadra?

Cikkek

Te miért futsz?

Miért vágtam bele a futásba, mi motivál abban, hogy benne maradjak, és mi visz előre? Futókarrierem mérföldkövein át segítek Neked...

Megnézem a tippet

#csatlakozz!

...a programhoz!

20 perc. Ennyi elég arra, hogy megőrizd az egészségedet, ráadásul a testi-lelki harmóniához vezető úton mi is a segítségedre leszünk! Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, hogy az elsők között olvashasd legfrissebb cikkeinket, nézhesd meg mentoraink videóit. Ezekben szuper 20 perces tippeket adunk, amelyekkel a fittség és a jókedv észrevétlenül a mindennapjaid részévé válhat.

...a Facebook-csoporthoz!

Oszd meg a tapasztalataid, beszélgess szakértő mentorainkkal, legyél része egy pörgős, egymást támogató közösségnek!

...az Instagram oldalunkhoz!

Nemcsak nézni jó: az inspiráló tartalom mellett olyan gyakorlati ötletek várnak, amiket te is beilleszthetsz a hétköznapokba!