Skip to main content

CoffeeRUN Momma

Marton-Mlecsenkov Éva vagyok, akit a CoffeeRUN futó közösség csak Mommának hív. 2008-ban, az első gyermekem születése után léptem egy olyan útra, amely odáig vezetett, hogy ma egy dinamikusan fejlődő sportegyesület vezetőjeként dolgozom, és közösségi futásokat szervezek a kezdő mocorgóktól a feketeöves futókig. Mindezt annak a túlsúlyos régi Évinek köszönhetem, aki annak idején felállt a fotelból, lesöpörte magáról az önsajnálat édes morzsáit és megtette az első lépést önmagáért. Döntött. Az egészsége és a boldogsága mellett. Te hogy döntesz? Van 20 perced magadra?

Cikkek

Csatlakozz!

A programhoz

20 perc. Ennyi elég arra, hogy megőrizd az egészségedet, ráadásul a testi-lelki harmóniához vezető úton mi is a segítségedre leszünk! Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, hogy az elsők között olvashasd legfrissebb 20 perces tippjeinket, amelyekkel a fittség és a jókedv észrevétlenül a mindennapok részévé válik.

A Facebook-csoporthoz

Legyél része egy tevékeny, egymást tanácsokkal támogató közösségnek!

Az Instagram-kihívásokhoz

A kihívások megerősítenek. Kövesd Instagram-oldalunkat, és nemcsak exkluzív tartalmakról értesülsz majd, de különleges Instagram-kihívásokról is!