Skip to main content

Nassolj okosan!

Elég egy kis rákészülés és figyelem ahhoz, hogy ne együnk mindenfélét össze, ha 4 óra körül elkerülhetetlenül megérkezik a híres irodai farkaséhség. Ilyenkor kávéval és valami nassolnivalóval csillapítjuk a szörnyeteget, de nem mindegy, hogy a nassolnivaló üres kalóriákból vagy hasznos, fontos hozzávalókból áll: rostokra, vitaminokra, lassan felszívódó szénhidrátokra van ilyenkor szükség.

Az alábbi energiagolyókat lassú tempóban is 20 perc alatt össze lehet állítani, légmentesen záródó dobozban akár egy hétig is elállnak és elég belőlük 1-2 db, hogy helyreálljon az inzulinszintünk.

Datolyagolyók (12-16 darabhoz)

20 db datolya (mag nélkül)
10 dkg olajos mag mix
2 evőkanál cukrozatlan kakaópor
1 evőkanál olívaolaj
2 evőkanál feketeribizli lekvár
kakaópor a hempergetéshez
Az összes hozzávalót késes robotgépben masszává dolgozzuk. Vizes kézzel diónyi golyókat formázunk belőle és ezeket meghempergetjük kakaóporban.

Csatlakozz!

A programhoz

20 perc. Ennyi elég arra, hogy megőrizd az egészségedet, ráadásul a testi-lelki harmóniához vezető úton mi is a segítségedre leszünk! Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, hogy az elsők között olvashasd legfrissebb 20 perces tippjeinket, amelyekkel a fittség és a jókedv észrevétlenül a mindennapok részévé válik.

A Facebook-csoporthoz

Legyél része egy tevékeny, egymást tanácsokkal támogató közösségnek!

Az Instagram-kihívásokhoz

A kihívások megerősítenek. Kövesd Instagram-oldalunkat, és nemcsak exkluzív tartalmakról értesülsz majd, de különleges Instagram-kihívásokról is!