Skip to main content

Az én időm - én nyaram

Hangosan gondolkodom reggel a dugóban ülve. Mindjárt itt a nyár, amivel megtöltöttük az Excel-táblánkat, a ki hova megy, mi hova megyünk, meg mi hova nem megyünk sorokkal. Hogy mennyire sok ez a két és fél hónap, meg más országokban ez sokkal jobb, mert kevesebb és különben is. Számolunk, osztunk-szorzunk, hogy akkor ez mennyire drága és miért nem megy már el valami nyári munkára, persze mert fáradt és különben is. Otthon hagyjuk, mert dolgoznunk kell és persze már tök nagy, azt csinál, amit akar, de mégis, most akkor mit csinál ez egész nap otthon egyedül és különben is.
“Helló, szia, mi volt ma veled, mit ettél, miért nem ettél, megromlik, minek főztem és különben is. Minek mész oda, kikkel találkozol, meddig maradsz, miért addig, miért nem beszélgetsz velem és különben is.”

Ahogy elindul az autósor a dugóban, a gondolataim is megakadnak és megfogalmazom magamnak, hogy nemcsak nekik van nyár, hanem nekem is. Nemcsak ők fáradtak, hanem én is. És különben is.

Van-e nekem saját nyaram?

Privát napsütésem, engem érdeklő programjaim? Saját gondolataimmal csobbannék-e a Balatonban vagy mivel anya vagyok, ezért nőként nem lehetnek nyári terveim? Csobbanni szeretnék, jó messziről nekifutva ugrani és közben kiabálni. És amikor kijövök a vízből, nem érdekelnek a bámészkodók, hogy „ez meg mit ordibál itt, meg mit feltűnősködik.”
Első nap biztos nehéz lesz, de ahogy belelendültem itt az álmodozásba továbbpörgetem a filmet – közben parkolok le a munkahelyem előtt – az biztos, hogy második nap a hűs vízben ráfekszem az aranyszínű, óriási, felfújható hattyúra és lehunyt szemmel azon tűnődöm majd, hogy milyen csodálatos ez a nyári nap. Tökéletes. Hibátlan.

#csatlakozz!

...a programhoz!

20 perc. Ennyi elég arra, hogy megőrizd az egészségedet, ráadásul a testi-lelki harmóniához vezető úton mi is a segítségedre leszünk! Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, hogy az elsők között olvashasd legfrissebb cikkeinket, nézhesd meg mentoraink videóit. Ezekben szuper 20 perces tippeket adunk, amelyekkel a fittség és a jókedv észrevétlenül a mindennapjaid részévé válhat.

...a Facebook-csoporthoz!

Oszd meg a tapasztalataid, beszélgess szakértő mentorainkkal, legyél része egy pörgős, egymást támogató közösségnek!

...az Instagram oldalunkhoz!

Nemcsak nézni jó: az inspiráló tartalom mellett olyan gyakorlati ötletek várnak, amiket te is beilleszthetsz a hétköznapokba!