Skip to main content

60 élmény, amit élj át idén nyáron a családdal

Álljunk meg hát egy pillanatra és lépjünk hátra kettőt.

Ideje élményekkel és minőségi együtt töltött idővel megtölteni azokat a napokat, órákat, amelyeket együtt töltünk a családdal. Legyen szó arról, hogy otthon nyaralunk vagy elmegyünk a közeli tóhoz, vagy a Balatonra, esetleg egy közeli tengerpartra, egy dolgot tartsunk szem előtt: A gyerekeknek nem számít, hogy hotelben vagy sátorban alszotok, hogy étteremben ebédeltek vagy egy otthonról hozott szendvicset esztek, hogy a tengerben vagy egy patakban pancsoltok. A gyermek attól boldog, hogy ott együtt vagytok, egymásra figyeltek és önfeledten játszotok.

Ezúttal 60 olyan tippet gyűjtöttem össze, amivel a nyarat igazi pillanatokkal tudjuk megtölteni. Használjátok a listámat inspirációként bátran!

Az MKB #20percegészség Facebook-csoportban pedig időről időre meg is mutatom, hogy hogyan haladunk.


Velem tartotok? 😉

A listát itt tudod letölteni, lementeni vagy kinyomtatni magadnak.

#csatlakozz!

...a programhoz!

20 perc. Ennyi elég arra, hogy megőrizd az egészségedet, ráadásul a testi-lelki harmóniához vezető úton mi is a segítségedre leszünk! Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, hogy az elsők között olvashasd legfrissebb cikkeinket, nézhesd meg mentoraink videóit. Ezekben szuper 20 perces tippeket adunk, amelyekkel a fittség és a jókedv észrevétlenül a mindennapjaid részévé válhat.

...a Facebook-csoporthoz!

Oszd meg a tapasztalataid, beszélgess szakértő mentorainkkal, legyél része egy pörgős, egymást támogató közösségnek!

...az Instagram oldalunkhoz!

Nemcsak nézni jó: az inspiráló tartalom mellett olyan gyakorlati ötletek várnak, amiket te is beilleszthetsz a hétköznapokba!