Skip to main content

Szakértők

A Nő a lehetőség! ügyvéd-mediátorból, coach-HR-szakértőből, pszichológus-karrier-tanácsadóból, és blogger-trénerből álló szupercsapata mellett ezentúl újabb területek szakértői is rendszeresen jelentkeznek majd, hogy egészségtudatos tippekkel és tanácsokkal segítsenek a kiegyensúlyozott életmód elérésében. Fedezzétek fel a közösségi futást, természetben futást népszerűsítő CoffeeRun-t, és Bakonyi Panni jógaoktató mozgásfókuszú bejegyzéseit is: jó olvasgatást, és kellemes egészségmegőrzéssel töltött 20 percet!

Cikkek

Télen is szabadon

2012-t írunk. Tanácstalanul állok a kis fiókom előtt, ami a futós ruháimat rejti. Először indulok egy igazi, téli futásra. Mínuszok,...

Megnézem a tippet

Csatlakozz!

A programhoz

20 perc. Ennyi elég arra, hogy megőrizd az egészségedet, ráadásul a testi-lelki harmóniához vezető úton mi is a segítségedre leszünk! Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, hogy az elsők között olvashasd legfrissebb 20 perces tippjeinket, amelyekkel a fittség és a jókedv észrevétlenül a mindennapok részévé válik.

A Facebook-csoporthoz

Legyél része egy tevékeny, egymást tanácsokkal támogató közösségnek!

Az Instagram-kihívásokhoz

A kihívások megerősítenek. Kövesd Instagram-oldalunkat, és nemcsak exkluzív tartalmakról értesülsz majd, de különleges Instagram-kihívásokról is!