Skip to main content

MKB #20percegeszseg

Azért indítottuk útjára #20percegeszseg programunkat, hogy minél többen legyenek azok, akik nap mint nap tesznek egészségük megőrzéséért. Mi ugyanis egy olyan bank vagyunk, aki nemcsak azt kéri, hogy fektesd be a pénzed nála, hanem azt is, hogy fektess napi 20 percet az egészségedbe.

#ünneprekész

Idén minden eddiginél nagyobb fenyőbe vágtuk a fejszénket. Elhatároztuk, hogy sokkal kiegyensúlyozottabban, boldogabban, egészségesebben készülünk a karácsonyra és az új évre. Csodákat ígérő túlélési trükkök helyett valódi, megélést segítő tanácsokat, és sokszorosan tesztelt tippeket osztanak meg velünk a mentoraink. Napi 20 perc igazán nem sok idő a nyugodt ünnepekért, igaz? Tarts velünk!

TOP 5 egészségtippünk

Életem váltása - Interjú Havas Dórával I.

A Lila füge mindig állandó változás volt, mondja, egy titkos küldetés, egy fedőnév alatt igazgatott szerelemprojektből lett sikeres vállalkozás. Hogy honnan nézve karrierváltás Havas Dóra pályája (a reklám felől a főzés, vagy fordítva), az nem is olyan egyszerű kérdés, de hogy a Lila füge brand hosszú utat tett meg addig, hogy ma ennyi lábon álljon, és egy nagyon tudatos nő működteti, az száz százalék.

Megnézem a tippet
Még több tipp

Mentorok

Csatlakozz!

A programhoz

20 perc. Ennyi elég arra, hogy megőrizd az egészségedet, ráadásul a testi-lelki harmóniához vezető úton mi is a segítségedre leszünk! Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, hogy az elsők között olvashasd legfrissebb 20 perces tippjeinket, amelyekkel a fittség és a jókedv észrevétlenül a mindennapok részévé válik.

A Facebook-csoporthoz

Legyél része egy tevékeny, egymást tanácsokkal támogató közösségnek!

Az Instagram-kihívásokhoz

A kihívások megerősítenek. Kövesd Instagram-oldalunkat, és nemcsak exkluzív tartalmakról értesülsz majd, de különleges Instagram-kihívásokról is!