Skip to main content

Az egészség a legjobb befektetés
Fektess Te is naponta 20 percet az egészségedbe!

MKB #20percegeszseg

Azért indítottuk útjára #20percegeszseg programunkat, hogy minél többen legyenek azok, akik nap mint nap tesznek egészségük megőrzéséért. Mi ugyanis egy olyan bank vagyunk, aki nemcsak azt kéri, hogy fektesd be a pénzed nála, hanem azt is, hogy fektess napi 20 percet az egészségedbe.

TOP 5 egészségtippünk

Lustálkodni szabad – sőt, néha kell!

A gyerekek sajátos világa – és ennek köszönhetően a szülőké is – leginkább a játék, az örökös mozgás, a móka és kacagás, na meg a rendszeres táplálékbevitel (és az azzal kapcsolatos küzdelmek) körül mozog. A szülők szemszögéből ezek a fogalmak leginkább az életben tartás, a nevelés és a szórakoztatás háromszögre módosulnak. Akárhogy is, mindkét fél részéről temérdek energiára és időre van szükség a hétköznapok ily módon történő feldolgozására, nem csoda hát, ha mindenki örül, amikor a gyerek jól alszik vagy éppen nyugodt. Szükség is van rá: én például apaként a fenti dolgok és a temérdek közös program mellett arra is szakítok időt, hogy közösen pihenjek – ha úgy tetszik – lustálkodjak egy kicsit a lányommal.

Megnézem a tippet

Gyors vacsora

Hogy a napi ötszöri étkezés (de legalábbis a többször kevesebb) fontos, milliószor elolvastuk, az utóbbi években azonban mintha minden...

Megnézem a tippet
Még több tipp

Mentorok

Ficza János

Ficza János vagyok, az Apu-kalipszis blog írója. 2016 nyarán született meg a kislányom, azóta írok a modern apasággal és férfiléttel kapcsolatos felfedezéseimről és élményeimről. Fontosnak tartom, hogy a férfiak is aktívan részt vegyenek a gyereknevelésben és teljes értékű szülőként éljék meg az apaságot. Mert apának lenni jó.

megnézem a tippjeit

Bábel-Szücs Szilvia

Két kamasz fiú anyukája vagyok, civilben pedig egy cég igazgatója. Három éve indítottam el az Anyapara blogot minden anyának, aki parázik a kamasz gyerek miatt, őszintén, önirónikusan, bevállalósan. Hiszem, hogy az anyaság mellett ott van a nő is, ami legalább annyira fontos szempont az ember életében.

megnézem a tippjeit

Havas Dóra

2006 óta vezetem a Lila Füge gasztroblogot, ami 2017-ben gasztroszerkesztőséggé alakult. Szakácskönyveket és negyedéves magazint adunk ki, mellette működtetjük a Lila Füge webes csatornáit. Idén saját tv-műsorral is debütáltunk az RTL Klubon. Mindeközben két rosszcsont kisfiú édesanyja vagyok.

megnézem a tippjeit

Kádár-Papp Nóra

A Gyerünk, anyukám! online tornaoldal és közösség alapítójaként csapatommal anyukáknak segítünk a szülés utáni regenerációban és a sport újrakezdésében, otthon végezhető gyakorlatok segítségével. Nem mellesleg 3 gyermek anyja vagyok: Zorka és Gergő 5, Milos 7 éves, szóval nekem se mindig egyszerű :)

megnézem a videóit

Vendégmentor

Az egészséggel kapcsolatban nemcsak szakemberek szolgálhatnak hasznos tippekkel. Az MKB Bank dolgozói saját személyes tapasztalataik, ötleteik, gondolataik megosztásával is szeretnének hozzájárulni egészséged megőrzéséhez – fogadd sok szeretettel munkatársaink 20 perces cikkeit!

megnézem a tippjeit

Csatlakozz!

A programhoz

20 perc. Ennyi elég arra, hogy megőrizd az egészségedet, ráadásul a testi-lelki harmóniához vezető úton mi is a segítségedre leszünk! Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, hogy az elsők között olvashasd legfrissebb 20 perces tippjeinket, amelyekkel a fittség és a jókedv észrevétlenül a mindennapok részévé válik.

A Facebook-csoporthoz

Legyél része egy tevékeny, egymást tanácsokkal támogató közösségnek!

Az Instagram-kihívásokhoz

A kihívások megerősítenek. Kövesd Instagram-oldalunkat, és nemcsak exkluzív tartalmakról értesülsz majd, de különleges Instagram-kihívásokról is!