Skip to main content

MKB #20percegeszseg

Azért indítottuk útjára #20percegeszseg programunkat, hogy minél többen legyenek azok, akik nap mint nap tesznek egészségük megőrzéséért. Mi ugyanis egy olyan bank vagyunk, aki nemcsak azt kéri, hogy fektesd be a pénzed nála, hanem azt is, hogy fektess napi 20 percet az egészségedbe.

#hello2019

Év elején a legtöbbünk megfogadja, hogy megszabadul a rossz szokásaitól és mindent másképp csinál majd. Aztán a végén mégsem változik semmi.
Idén januárban arra kérünk, hogy ne törekedj a radikális életmódváltásra. Mi ugyanis abban hiszünk, hogy a tartós, sikeres, hosszú távú változtatás egy lassú folyamat eredménye. Éppen ezért, inkább arra bíztatunk, haladj velünk együtt kis lépésekkel az egészség felé vezető úton, naponta mindössze 20 percet fordítva testi-lelki egyensúlyod megőrzésére. Így lesz a boldog új évedből boldog új élet!

TOP 5 egészségtippünk

Ételallergia – megszokni a megszokhatatlant?

Az egyetemen egy csoporttársam mesélte, hogy ő mindig csak azért evett, mert muszáj volt, mert megéhezett. Aztán az idő múlásával persze egyre többet jártunk az előadások és szemináriumok között ebédelni. Az egyik ilyen alkalommal mondta, hogy „Eszter, te olyan jóízűen tudsz enni, hogy most már én is megszerettem az evést”. Csak, hogy ismerjétek a kiindulópontot.

Megnézem a tippet

Télen is szabadon

2012-t írunk. Tanácstalanul állok a kis fiókom előtt, ami a futós ruháimat rejti. Először indulok egy igazi, téli futásra. Mínuszok,...

Megnézem a tippet

De mi az a jóga?

Ember legyen a talpán, aki a minket érő sok-sok információ és inger közepette választ tud adni a fenti kérdésre. Azonban sokkal jobb...

Megnézem a tippet
Még több tipp

Mentorok

Csatlakozz!

A programhoz

20 perc. Ennyi elég arra, hogy megőrizd az egészségedet, ráadásul a testi-lelki harmóniához vezető úton mi is a segítségedre leszünk! Iratkozz fel a heti hírlevelünkre, hogy az elsők között olvashasd legfrissebb 20 perces tippjeinket, amelyekkel a fittség és a jókedv észrevétlenül a mindennapok részévé válik.

A Facebook-csoporthoz

Legyél része egy tevékeny, egymást tanácsokkal támogató közösségnek!

Az Instagram-kihívásokhoz

A kihívások megerősítenek. Kövesd Instagram-oldalunkat, és nemcsak exkluzív tartalmakról értesülsz majd, de különleges Instagram-kihívásokról is!